2013-05-20 10:23:39• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Nyilas - ingadozó hangulatba kerül

Napi horoszkóp május 20-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Fáradtnak érzi magát már kora reggel, de mégsem ez jelenti a legnagyobb gondját. A belső kétség marja, nehezen tudja értelmezni a jelen helyzetét, nem látja tisztán a célt. Egy jó barát segíthet legalább a tisztánlátásban.


Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Ne hagyja, hogy az apróbb konfliktusok komolyabb vitákká fajuljanak. Igaz ez, akár a munkahelyén, akár a társával kapcsolatban. Persze, ha a nézeteltérés mélyebb gyökerű, akkor előbb-utóbb úgyis orvosolniuk kell.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Nyugodtabb időszak következik el az életében. Ha az utóbbi idők nyugtalansága, esetleg betegeskedés miatt lefogyott volna, akkor most könnyen visszapótolhatja az elveszett kilókat. Vigyázat, akkor is, ha nem akar hízni!

 

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

A mai napot azzal kezdheti, hogy ismét előveszi a hosszabb távú terveit. Ha a rövidebb időszakokra nehezebben is tud előre látni, tapasztalnia kell, hogy annyi rugalmasságot fejlesztett ki magában, hogy mégiscsak a céljai felé halad. Csak kitérőkkel.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

A mai napon képes lesz rá, hogy harmonikusabb viszonyt alakítson ki a környezetével. Érdemes ezért ezt a napot a kapcsolatai ápolására felhasználni, legyen szó üzletről, vagy társról. Egy-egy apróbb ajándékkal sokakat megfőzhet.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Nehezebben jut mostanában dűlőre a saját érzelmeit illetően is, ennek következménye lehet a sok konfliktus a környezetével. Elsősorban a családtagjai viselik nehezen a változásait. Legalább a gyerekeit kímélje!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Gyakran a félreértések okozzák azt, hogy vitákba bonyolódik a környezetével. Minél pontosabban fogalmazza meg az érzéseit, gondolatait, annál inkább elkerülhetőek lesznek ezek a konfliktusok. Ne mérgelődjön!

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

A túlzott és meggondolatlanul felvetett igényeivel támaszthat konfliktusokat a környezetében. És sajna gyakran nem csak saját magával kapcsolatban. Pedig jobban tenné, ha nem akarna egymásnak ugrasztani másokat!

 

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Ingadozó hangulatba kerül a mai napon, ami miatt könnyebben felbosszanthatja magát. Igen, elsősorban magát, mert, ha belátással vizsgálja meg bosszúságait, akkor rájöhet, hogy mindennek ön volt a kiindulópontja.

 

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Örülhetnek ma azok a Bak jegyűek, akik kedvelik a szellemi kihívásokat. Akár vizsgázni kénytelenek, vagy más módon kerülnek észpróbáló helyzetbe, sikeresen tudják venni az akadályokat. Legalább fejtsen meg egy keresztrejtvényt!

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Számba kellene végre vennie, kiknek és milyen ígéreteket is tett az elmúlt időben. És azt is, hogy azokból mennyit és hogyan is teljesített. Mivel senki más nem fogja öntől számon kérni, mint épp saját maga, legjobb, ha túlesik rajta.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Ma nem tud megálljt parancsolni a gondolatainak. Addig semmi baj, amíg azok kontrollált és racionális mederben haladnak. Ám, egyszer csak elérkezhet a pillanat, amikor már a fantasztikum birodalmába érkezik. Inkább beszélje meg valakivel!

Napi horoszkóp
Astronet.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: